Motocoase Husqvarna

PUTERE
Motocositoare Husqvarna 545 Rx

Motocoasa Husqvarna 545 RX

Husqvarna 545 RX este un model profesional, considerata actualmente drept cea mai buna motocoasa Husqvarna. Printre caracteristicile sale se numara si prezenta motorului X-Torq, capabilitatea de a taia atat cu lama, cat si cu fir, sistemul LowVib care asigura un nivel redus de vibratii prin amortizarea acestora, efect benefic pentru mainile utilizatorului motocoasei Husqvarna.

Motocositoare Husqvarna 535 Rx

Motocoasa Husqvarna 535 RX

Daca vrei o motocositoare cu multiple functii de intretinere a gazonului, Husqvarna 535 RX este prima motocoasa pe care o vei cauta. Are o greutate putin peste media motocoaselor Husqvarna, insa motorul ofera destul de mult control si putere incat sa tai cele mai groase ierburi. Un al avantaj ar fi compatibilitatea sa cu diferite accesorii.

Motocositoare Husqvarna 545 Rx

Motocoasa Husqvarna 525 RX

Husqvarna 525 RX este o motocositoare cu greutate redusa, dar si un motor mai putin puternic, pusa in balanta cu precedentele doua modele descrise. Motorul este tot unul de tip X-Torq de 1.35CP, motiv pentru care motocositoarea este adecvata lucrarilor semiprofesionale. Cu toate acestea, motocoasa Husqvarna 525 RX dispune de o buna parte din functiile gamei profesionale.

CALITATE-PRET
Motocositoare Husqvarna 135 R

Motocoasa Husqvarna 135 R

Asemanator motocoasei 525 RX de la Husqvarna, Husqvarna 135 R este o motocositoare semiprofesionala, cu un motor mai puternic, de 1.9CP, aceeasi tehnologie X-Torq, cu un sistem de pompare al carburantului proiectat in asa fel incat sa faciliteze pornirea usoara a motocoasei. Ghidonul motocoasei Husqvarna 135 R este reglabil, sporind astfel confortul si ergonomia.

Husqvarna 545 RX

Motocoasa Husqvarna 545 RX

Husqvarna 545 RX este o motocoasa profesionala cu un design ergonomic si o manevrabilitate excelenta. Designul motorului este unul patentat Husqvarna, numit X-Torq, descriindu-se ca fiind unul dintre singurele motoare capabil sa reduca emisiile de fum cu pana la 75% si sa creasca gradul de eficienta energetica cu 20%. Axul principal al acestei motocoase Husqvarna este bine optimizat, comod, cu un angrenaj conic de 35 de grade. In pachetul motocoasei Husqvarna 545 RX este adesea inclus si hamul Balance-X.

Aceasta motocositoare profesionala a fost proiectata pentru munca intensiva si mediul forestier, deoarece Husqvarna 545 RX este dotata cu componente de inalta calitate ce reusesc sa genereze o putere mare si implicit o performanta pe masura, putere care este sustinuta si de materialele de calitate, multitudinea de accesorii compatibile si fiabilitate.

Caracteristicile tehnice ale motocoasei Husqvarna 545 RX

Capacitatea cilindrica: 45.7 cm3

Putere motor: 2.7 CP sau 2.1 KW

Viteza maxima: 9000 RPM

Viteza de rotatie in starea de “mers in gol”: 2700 RPM

Capacitatea rezervorului cu combustibil: 0.9 litri

Consum mediu de carburant: 1 kg/h

Greutate totala: 8.9 kg

Husqvarna 535 RX

Motocoasa Husqvarna 535 RX

Husqvarna 535 RX este o motocositoare a carei motor are o capacitate cilindrica de 34.6 cm3, este extrem de versatila si proiectata pentru utilizarea sa in scop comercial. Versatilitatea sa provine de la puterea motorului X-Torq. Conform descrierii oficiale, designul acestui motor reuseste sa creasca cuplul astfel incat sa se atinga un numar mai mare de rotatii, ceea ce inseamna ca puterea de taiere este maxima.

535 RX aduce cu ea si hamul Balance-X, dar si alte cateva accesorii. Tehnologia LowVib este sustinuta de amortizoare eficiente care reusesc sa absoarba vibratiile ale caror tinta directa ar fi fost mainile si bratele utilizatorului motocoasei Husqvarna.

Caracteristicile tehnice ale motocoasei Husqvarna 535 RX

Capacitatea cilindrica: 34.6 cm3

Putere maxima: 2.2 CP sau 1.6 KW

Viteza maxima: 8400 RPM

Viteza de rotatie in starea de “mers in gol”: 2900 RPM

Capacitatea rezervorului cu combustibil: 0.6 litri

Consum mediu de carburant: 0.99 kg/h

Greutate totala: 6.7 kg

Husqvarna 525 RX

Motocoasa Husqvarna 525 RX

Este una dintre acele motocoase Husqvarna cu un nivel foarte scazut de vibratii, clasicul motor X-Torq, deci un numar mare de rotatii pe minut, implicit o putere maxima de taiere. Confortul si greutatea redusa reprezinta alte doua mari avantaje ale motocositoarei Husqvarna 525 RX, avand manerele foarte bine ramificate si cu o priza foarte comoda.

Printre alte functii speciale ale motocositoarei 525 RX Husqvarna se numara si butonul cu rol de pornire, respectiv oprire rapida, hamul Balance 35, dar si o rezistenta a sforii de pornire redusa cu pana la 40%.

Caracteristicile tehnice ale motocoasei Husqvarna 525 RX

Capacitatea cilindrica: 25.4 cm3

Putere motor: 1.3 CP sau 0.96 KW

Viteza maxima: 8500 RPM

Viteza de rotatie in starea de “mers in gol”: 3000 RPM

Capacitatea rezervorului cu combustibil: 0.5 litri

Consum mediu de carburant: 600 g/kWh

Greutate totala: 4.9 kg

Husqvarna 135 R

Motocoasa Husqvarna 135 R

Husqvarna 135 R este o motocositoare versatila, perfecta pentru gospodari. Pompa de combustibil si sistemul cu recul Smart Start permit pornirea usoara si rapida a motorului X-Torq, un motor cu consum redus si putere mare. Husqvarna 135 R vine cu hamuri duble si un cap de taiere semi-automat, dar si cu o lama pentru iarba.

Caracteristicile tehnice ale motocoasei Husqvarna 135 R

Capacitatea cilindrica: 34.6 cm3

Putere motor: 1.9 CP sau 1.4 KW

Viteza maxima: 8400 RPM

Viteza de rotatie in starea de “mers in gol”: 2900 RPM

Capacitatea rezervorului cu combustibil: 0.6 litri

Consum mediu de carburant: 435 g/kWh

TUTORIALE UTILE - MOTOCOSITOARE HUSQVARNA
CUM SE PORNEȘTE UN TRIMMER
00:28
Cum repar : curatare carburator 2 timpi
07:20
TRECEȚI DE LA CAPUL TRIMMY LA CUȚITUL PENTRU IARBĂ
01:02
REÎNCĂRCAȚI CU FIR TRIMMY
01:35
CUM SĂ FOLOSIȚI MOTOUNEALTA ÎN IARBĂ ÎNALTĂ ȘI DEASĂ
00:25
ALTE CATEGORII
Ai o intrebare sau o părere? Scrie-ne aici!

Lasa un raspuns

Login/Register access is temporary disabled