Motocoase Stihl

PUTERE
Motocoasa Stihl FS 38

Motocoasa Stihl FS 38

tip alimentare: benzina

tip taiere: fir
tip motocoasa: hobby
motor: benzina, 0.9CP, 4 timpi
capacitate cilindrica: 27.2 cm3
greutate: 4.2 kg
diametru taiere: 380 mm
volum rezervor: 0.3 l

Motocoasa STIHL FSA 56

Motocoasa Stihl FSA 56

tip alimentare: acumulator

tip taiere: fir
tip motocoasa: hobby
motor: electric
acumulator: Li-Ion, 1,5 Ah, 36 V
greutate: 3.3 kg
latime taiere: 280 mm
lungime: 147 cm(ajustabila)

Motocoasa electrica Stihl FSE 60

Motocoasa Stihl FSE 60

tip alimentare: electric

tip taiere: fir
tip motocoasa: hobby
motor: electric
putere: 540 W
greutate: 3.9 kg
diametru taiere: 350 mm
lungime: 153 cm

CALITATE-PRET
Motocoasa electrica Stihl FSE 31

Motocoasa Stihl FSE 31

tip alimentare: electric

tip taiere: fir
tip motocoasa: hobby
motor: electric
putere: 245 W
greutate: 2.2 kg
diametru taiere: 245 mm
lungime: 110 cm

Clasificarea motocoaselor marca Stihl

Acesta este un ghid de achizitie care va va coordona spre alegerea unei motocoase Stihl, deci o unealta produsa de unul dintre cei mai mari producatori de motocoase din lume. Daca informatiile nu sunt suficiente, va recomandam sa cititi si detaliile oferite de brand pe site-ul oficial, sa mergeti intr-un magazin de reprezentanta sau sa cititi oricare dintre descrierile de produs pentru motocoasa Stihl pe care doriti s-o achizitionati.

Motocoasa Stihl hobby

Motocoase Stihl de tip hobby(benzina)

Motocoasele Stihl pentru tuns iarba sunt usoare, puternice si usor de folosit. E suficient sa le pornesti, se manevreaza usor si ajung in locuri unde n-ai putea sa ai acces cu o masina de tuns iarba. Pentru motocoasele de tip hobby sunt disponibile atat modele cu maner, cat si cu ghidoane. Ambele variante iti aduc diverse facilitati care sa sporeasca gradul de confort, printre care se numara si rezervorul transparent, filtre de aer usor de accesat, sisteme de alimentare cu fir, accesorii ieftine si usor de inlocuit si multe altele, toate cele mentionate ajutandu-te sa economisesti timp si efort. Ar putea fi un semn ca dincolo de performanta motocoasei Stihl, producatorul pune accent si pe modul de operare al uneltei, pe cat de usor ii este utilizatorului sa isi duca activitatile gospodaresti la bun sfarsit cu minim de efort.

Motocoasa Stihl profesionala

Motocoase Stihl profesionale

Ce anume face ca o motocoasa sa fie profesionala? Nu e o intrebare foarte grea, de fapt sunt doar cateva cuvinte prin care poti descrie o motocositoare profesionala, cuvinte care acopera, evident, o gama vasta de caracteristici pe care le puteti regasi la motocoasele profesionale Stihl: puterea, consum redus de combustibil si durabilitate. Mai exact, o motocoasa profesionala va fi in stare sa faca fata unor sarcini dificile si de lunga durata fara a exista urme de uzura pe ale sale componente.

Motocoasele profesionale marca Stihl sunt si foarte versatile, referindu-ne la compatibilitatea lor cu un numar foarte mare de accesorii si capete de taiere pe care sa le adaptezi in functie de dificultatea sarcinii. Pe scurt, cu o motocoasa Stihl nu pierzi timpul si gasesti intotdeauna solutii.

Motocoasa Stihl electrica

Motocoase Stihl electrice(cu cablu)

Motocoasele electrice de la Stihl reprezinta o alternativa excelenta pentru taskurile mai putin solicitante din gospodarie, ceea ce inseamna ca puterea lor nu este foarte mare, insa nici mentenanta nu e deloc dificila, scutindu-te de intreaga procedura de amestecare a combustibilului cu uleiul. Va trebui doar sa conectezi motocoasa la priza si sa apesi butonul de pornire. Simplitatea motorului aduce cu ea si un nivel redus de zgomot, greutate mica si niciun fel de emisie de fum, deci poluarea este relativ inexistenta.

Motocoasa Stihl cu acumulator

Motocoase Stihl cu acumulator

Fie ca esti un gospodar sau un profesionist in domeniul motocoaselor, n-ai cum sa nu apreciezi puterea si eficienta motocoaselor cu baterii produse de Stihl. Sunt cateva motive pentru care motocoasele Stihl cu acumulator sunt o prioritate in alegere: greutate mica, zgomot putin, pornire instanta si portabilitate. De asemenea, nu exista nici urma de emisii de fum, iar mentenanta motocoasei e la fel de limitata precum cea a unei motocoase electrice. Pe scurt, motocoasa cu acumulator este asemeni unei motocoase electrice cu putere mai mare si lipsita de cablul de alimentare ce limiteaza distanta fata de cea mai apropiata sursa de energie electrica.

Motocoasa Stihl pentru arbusti

Motocoase Stihl pentru arbusti si iarba deasa

Ai nevoie de o motocoasa cu care sa puteti taia mici arbusti sau iarba deasa? Anumite motocoase Stihl sunt facute pentru asta, avand un design profesional robust si suficienta putere, motocoasele pentru arbusti de la Stihl stiu sa isi faca treaba, atat intr-o gospodarie, cat si intr-o zona forestiera unde motorul motocoasei lucreaza la capacitate maxima.

Termeni si notatii reprezentative motocoaselor Stihl

Probabil ati tot vazut anumite litere trecute in codul de produs al anumitor motocoase Stihl si v-ati intrebat care este semnificatia fiecaruia sau ce anume indica. Stiind aceste semnificatii, alegerea unei motocoase Stihl se va simplifica destul de mult.

  • E = Easy2Start

Ori de cate ori intalniti litera e alaturi de numele unei motocoase de la Stihl, va trebui sa stiti ca este vorba de o unealta care porneste rapid si fara prea mult efort, iar totul se datoreaza unui arc suplimentar aflat intre arborele cotit si rotorul lantului de pornire.

  • M = Stihl M-Tronic

Sistemul de management al motorului, denumit Stihl M-Tronic, controleaza in mod electronic aprinderea si nivelul de combustibil din rezervor, indiferent de starea de functionare, calitatea combustibilului sau alti factori. Acest sistem le ofera profesionistilor o performanta optima in orice moment.

  • R = motocoasa cu maner pe axul principal

Un maner rotund este montat pe axul principal al motocoasei pentru un control deplin.

  • C = motocoasa facuta pentru confort
  • X = versiune de motocoasa cu greutate redusa
TUTORIALE UTILE - MOTOCOSITOARE STIHL
The STIHL cordless grass trimmer FSA 56
02:03
The STIHL FSA 45 Cordless Brushcutter
01:22
The STIHL FS 131 brushcutter
01:11
STIHL Team Stories 2016 – Taking on the steep slope with the clearing saw
01:25
ALTE CATEGORII
Ai o intrebare sau o părere? Scrie-ne aici!

Lasa un raspuns

Login/Register access is temporary disabled