Motocoase Ruris

PUTERE
Motocoasa de umar Ruris DAC 310

Motocoasa Ruris
DAC 310

Ruris DAC 310 este o motocositoare cu putere medie – mare, observand in urma analizei configuratiei motorului un excelent raport intre calitatea si pretul sau. Contopirea perfecta dintre confortul si manevrabilitatea motocoasei si motorul puternic a facut posibila aceasta crestere in popularitate a modelului pe piata din Romania.

Motocoasa de umar
Ruris DAC 210

Ruris DAC 210 este o motocoasa utila la indepartarea si taierea iurburilor, chiar si cosirea fanului. Prevazuta cu un sistem Ruris Rapid aceasta are capacitatea de a distribui greutatea astfel incat sa beneficiati de confort maxim in timpul utilizarii.

CALITATE-PRET

Motocoasa Ruris
Elan 359

Ruris Elan 359 este tipul de motocositoare eficienta si ecomomica, oferind o viata mai buna. Contribuie la dezvoltarea societatii si se focuseaza pe tehnologie, astfel incat indeplineste numeroase beneficii. Puterea motorului este de 2.5 cp, avand o capacitate cilindrica de 52 cm³.

Motocositoare
Ruris 510C

Ruris 510 C reprezinta o motocoasa care poate fi folosita in costitul zonelor de campie, deal si chiar in diverse amenajari. Siguranta si confortul sunt garantate de cei de la compania Ruris. Dotata cu 1.4 CP, motoarele sunt proiectate pentru o utilizare intensa si eficienta. Capacitatea rezervorului este de 0.7l, iar nivelul de zgomot se propune a fi 49dB.

Ruris DAC 310

Ruris DAC 310

Ruris DAC 310 este motocositoarea recomandata ingrijirii spatiilor verzi din gospodarie si nu numai. Cu foarte mult accent pus pe componentele fizice, Ruris 310 a devenit una dintre cele mai usor de manevrat motocoase Ruris.

Pe langa clasica intretinere a spatiilor verzi, DAC 310 isi vede utilitatea si in alte activitati, cum ar fi cosirea sau indepartarea ierburilor mai dense si mai inalte, cel putin atata timp cat exista accesoriile potrivite.

Alaturi de Ruris DAC 310 vine si un ham dublu foarte comod, dar si accesorii optionale ale caror preturi sunt relativ mici, iar utilizarile practice sunt numeroase.

Specificatii motocoasa Ruris DAC 310

Motor: TEZ, 2.5 CP

Capacitate cilindrica: 52 cm3

Capacitate rezervor combustibil: 1.2 l

Consum mediu de combustibil: 1.1 l/h

Tip taiere: fir sau lama

Greutate: 8 kg

Ruris 320C

Ruris 320C

Ruris 320C este o motocoasa menita sa aduca utilizatorului un plus de confort si fiabilitate in orice circumstanta in care se afla. Confortul oferit de motocoasa se datoreaza sistemului Ruris Rapid, o mica tehnologie dezvoltata cu scopul distributiei uniforme a greutatii de o parte si de alta a axului principal, astfel incat utilizatorul sa nu simta niciun fel de dezechilibru si confortul din timpul actiunii sa fie maxim.

Aceasta motocoasa Ruris este perfect adecvata conditiilor dure de utilizare, pornind de la defrisarea plantelor ale caror diametru poate ajunge pana la 7 mm. Alimentarea motorului se face exclusiv cu benzina fara plumb.

Specificatii motocoasa Ruris DAC 320C

Motor: Khumma, 1.6 CP

Capacitate cilindrica: 32.6 cm3

Capacitate rezervor combustibil: 0.9 l

Consum mediu de combustibil: 1 l/h

Tip taiere: fir sau lama

Greutate: 8 kg

Ruris 431C

Ruris 431C

Acelasi motor Khumma intalnim si la motocoasa Ruris 431C, de data asta unul mai puternic, de 1.9 CP. Aceasta motocositoare pune foarte mult accent pe rezistenta sa in fata conditiilor dificile de lucru. Pretul este unul peste media motocoaselor Ruris, in ciuda faptului ca specificatiile nu sunt cele de top, semn ca asupra modelului s-au facut investitii nu doar in cele ce au stransa legatura cu puterea motorului.

Motocositoarea Ruris 431C este ideala atat pentru gospodari, cat si pentru a fi folosita in scop profesional.

Specificatii motocoasa Ruris DAC 431C

Motor: Khumma, 1.9 CP

Capacitate cilindrica: 43 cm3

Capacitate rezervor combustibil: 1.2 l

Consum mediu de combustibil: 1 l/h

Tip taiere: fir sau lama

Greutate: 8 kg

Ruris 270C

Ruris 270C

Printre cele mai bune motocoase Ruris(si nu numai) pentru ingrijirea gazonului si indepartarea ierburilor daunatoare din gospodarie se numara Ruris 270C. Prin comoditatea pe care o confera, cat si prin designul ergonomic, poti cu foarte mare usurinta sa tunzi iarba din jurul oricarui obstacol, fie ca e o planta, un copac sau un gard.

Pentru sporirea confortului, pozitia manerelor motocositoarei se regleaza individual, astfel incat oricat de incomoda si dificila ar fi pozitia din care esti nevoit sa tunzi iarba, fie ca e vorba de un teren inclinat sau o suprafata cu denivelari, o simpla schimbare e suficienta.

Specificatii motocoasa Ruris DAC 270C

Motor: Khumma, 1 CP

Capacitate cilindrica: 25.4 cm3

Capacitate rezervor combustibil: 0.65 l

Consum mediu de combustibil: 1 l/h

Tip taiere: fir sau lama

Greutate: 7 kg

TUTORIALE UTILE - MOTOCOSITOARE RURIS
Ghid de pornire motocoasa
04:18
Motocoasa la lucru
03:34
Reclama motocoasa DAC
00:31
Motocoasa DAC 210 2017
00:30
Motocoasa de umar 309 RURIS
00:47
ALTE CATEGORII
Ai o intrebare sau o părere? Scrie-ne aici!

Lasa un raspuns

Login/Register access is temporary disabled